Skip to content

szolgáltatásaink

Tervezés

Erős- és gyengeáramú villamos hálózatok tervezése, villámvédelmi és érintésvédelmi tervek készítése, világításméretezés… nagyon sokáig lehetne ezt a listát írni, de az elektromos szakmában több mint 20 éves tapasztalattal a legfontosabb alapszabályokat kell betartani. Az első és legfontosabb a megrendelői igények. Utána a szakmailag egyértelmű, áttekinthető és pontos terv elkészítése, az aktuális szabványok betartása mellett.


Elektromos kivitelezés

Munkáink során sok tapasztalatot gyűjtöttünk és szem előtt tartjuk a felhasználói elvárásokat, a kiváló ár/érték arányú anyagfelhasználásnak és a biztonságos üzemeltetésnek megfelelő műszaki megoldásokat. A beépített anyagok kiválasztásakor fontos szempont a beszerzés rugalmas, gyors lebonyolítása, a beépített anyagok üzembiztonsága, minősége. A kivitelezési munkák lebonyolításakor folyamatos kapcsolatot tartunk a megrendelővel az esetlegesen felmerülő igények megvalósulása érdekében.


Napelem

Minőségi technológia, körültekintő tervezés és tapasztalt kivitelező a siker záloga. A napelem az egyik legnépszerűbb megújuló energiaforrás. Működése során nem szabadul fel káros anyag és nem szennyezi a légkört. A napelemes rendszer javítja otthona energiahatékonyságát és növeli ingatlanának értékét.A napelemrendszer költséghatékony megoldás és időtálló beruházás, aminek gyümölcsét hosszú távon élvezheti többek között a 25 éves napelemes teljesítménygarancia miatt is.


okos otthon

Egy olyan okos smart ház, ahol egy központi rendszer összehangolja a különböző elektronikai eszközeit a fűtési- hűtési rendszertől kezdve a lámpák, redőnyök, audio- és video-rendszer, konyhai gépek, riasztó, öntözőrendszer,stb.) annak érdekében, hogy az otthona kényelmesebb, biztonságosabb és energiatakarékosabb legyen. Ráadásul mindezt úgy teszi, hogy az Ön igényeihez és életritmusához alkalmazkodik.érdekében.


Sport és közvilágítás

Cégünk, immáron több mint két évtizedes múlttal rendelkezik a hazai és nemzetközi világítástechnikai piacon. Az igényeinek legmegfelelőbb világítástechnikai szolgáltatásokat nyújtja Önnek, legyen szó világítástervezésről, kül- vagy beltéri sportpályák kivitelezési munkákról. A piacon eltöltött évek alatt cégünk számos hazai világítástechnikai vállalattal alakított ki kapcsolatot, amelyek termékeivel partnereink igényeit magas színvonalon és megbízhatóan elégítjük ki.


biztonság technika

Teljes körű megoldásokat kínálunk a riasztó, tűzjelző, beléptető, video megfigyelő, infrakapú rendszerekre. Vállajuk ezen rendszerek tervezését, kivitelezését, javítását és karbantartását.